LDG помага на Асоциация “Детско сърце”

Здравейте сърцати приятели,

Имахме изключителната привилегия нашата асоциация да бъде избрана от LDG като благотворителната инициатива на годишното им Парти край езерото 2024. Гостите на събитието събраха сумата от 15 209.54 лв. Това е изключително голяма сума за нас, която ще ни помогне много да реализираме инициативите, които сме планирали през тази година.

Най-силно впечатление ни направи фактът, че гостите бяха истински ангажирани с нашата цел. Те не само даряваха, но и се интересуваха от живота на хората с ВСМ и техните семейства, от дейностите, които извършваме ние като асоциация и как използваме нашата къща. Имаше хора, които имат близки с ВСМ, и срещата с нас им беше много полезна. За нас осведомеността на обществото е толкова важна, колкото и събирането на средства.

Видяхме и как LDG  е успяла да създаде общество с нейните партньори. Те нямат клиенти и служители, а истински приятели. Такава среда е пример за всяка една организация, а фактът, че голям ресурс се отделя именно за благотворителност, е повод за гордост.

Ние от асоциация „Детско сърце“ вярваме, че доброто ще продължи и за нас подобни жестове са знак на огромна признателност към нашата дейност. Знаем, че да помагаме на хората има смисъл и ще продължаваме да го правим занапред.

Ако и вие желаете, можете да ни подкрепите, като изпратите SMS с текст DMS SARTSE на 17 777 или по банков път:

Банка ДСК:
Асоциация „Детско сърце“
IBAN: BG58STSA93000016798767
BIC: STSABGSF

Сподели публикацията: