Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

3D Академията Tubicademy идва на гости на асоциация Детско сърце, за да кубонизира всичко.

май 12 @ 11:00 - 14:00

3D Академията Tubicademy идва на гости на асоциация Детско сърце, за да кубонизира всичко. Тя не е обикновена институация или училище, а място за мечти, доста инженерни знания и неловък хумор. В Tubicademy всеки може да създаде свой собствен Свят. Да, там се създават цели Светове. Не е лека задача, затова кубестите играчки ТубиКуб идват на помощ. Те населяват от своя страна Света на ТубиКуб и са плод на българските инженерни умове. С техен пример ще създадем на място едни нов Мини Свят, част от този на ТубиКуб, и ще го заселим с Мини Геройчета. Всяко дете ще проследи как идеята му оживява от скицата на лист хартия, през 3d проектирането, та чак до физическото появяване на перснажчето в Нашия свят. И това всичко на живо, пред собствените му очи, благодарение на готината технология на 3d принтирането.
Та, да обобщим – по време на работилничката ще създадем един нов Мини Свят. Ще си измислим Мини Геройчета, ще им изградим персонажи и ще ги реализираме от рисунката, проектирането на компютър до принтирането. (Да, ще има реален 3D принтер на разположение).
Дано ни стигне деня, защото има много интересни истории от Света на ТубиКуб, които очакват своите слушатели, готини клипчета с 3D принтери, фукане с вече създадени Мини Светове и още, и още…

Детайли

Дата:
май 12
Час:
11:00 - 14:00
Категория за Събитие:

Организатор

Асоциация “Детско сърце”
Phone
0887 135 154
Email
info@childsheart.eu
View Организатор Website

Място

Асоциация Детско сърце
Асоциация Детско сърце
София,
+ Google Map